Een overzicht van diensten


Consultancy algemeen 
Samen met de beslissingsnemers van uw bedrijf of afdeling zal C4F, indien noodzakelijk, de onzichtbare muren verwijderen en nieuwe paden creëren ten einde uw objectieven te bereiken.

Project Management

Gebruik makend van de Prince2 methodiek, leidt C4F u door de verschillende stadia als pre-project, projectontwikkeling en oplevering.

Integratie boekhoudpakketen

Als facilitator tussen uw leverancier en uw business steunend op verscheidene (grondige) opleidingen zoals oa. Microsoft Dynamics Navision, Exact online, Easi Financials kan op projectmatige wijze uw integratie succesvol worden afgesteld.

Interim en Crisis Managament

Heeft uw bedrijf een dringende nood voor een snel inlevende persoon die het dagelijks beheer naar uw verwachtingen kan opnemen. C4F kan de continuïteit van uw bedrijf vrijwaren.

Het is ook mogelijk dat uw bedrijf behoefte heeft aan een herbronning. Het samenspel tussen mensen, producten en middelen kan in vraag worden gesteld. Als een onafhankelijke outsider kan C4F uw organisatie herdefiniëren.

Business Intelligence, Visualisatie van gegevens, Dashboarding van uw prestaties

C4F kan u helpen uw dashboard te ontwerpen en de nodige data te verzamelen. Naar tools toe is C4F onafhankelijk en kan C4F handelen als een business broker.

Hr support in onderhandelingen

Ervaren in collectieve onderhandelingen kan C4F de sociale relaties op correcte wijze trachten te optimaliseren, zoekend naar een gedragen overeenkomst.